Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Cudi’nin Aslanları Kükredi, Nusaybin Demirspor’u Beşledi

 

5.3.2007 18:01:48

Günlerdir Beklenen Maç, Muhteşem Bir Atmosferde Şırnakspor’un Mükemmel Futbolu ve 5-4’lük Galibiyeti İle Son Boldu. Büyük Çekişmeye Sahne Olan ve Taraftarların Yoğun İlgi Gösterdiği Karşılaşmayı Vali Aparı ile Yavuz Paşa’da Binlerce Şırnakspor Taraftarı Gibi Maçın Son Dakikasına Kadar Ayakta İzledi.

 

 

 

İlçe Vatandaşlarının da Akın Ettiği Şırnak Şehir Stadyumu’nu Binlerce Şırnaklı Taraftar Doldurdu. Haftalardır Gergin Geçeceği Söylenen Karşılaşmanın İkinci Devresinde Olay Çıkarmak İsteyen Nusaybinli Futbolcuların Tahriklerine Rağmen Binlerce Taraftar Hem Galibiyetin Sevincini Yaşadı, Hem de Konuk Takıma Centilmenlik Dersi Verdi.

 

Üçüncü ligin A grubunda mücadele eden güçlü temsilcimiz Şırnakspor, dün kendi evinde oynadığı muhteşem futbolu ile Nusaybin Demirspor’u 5-4 Mağlup Etti. Gösterdiği mücadele ile göz dolduran Şırnakspor, grubunda üçte üç yapan tek takım olma başarısını gösterdi ve yine üç altın puanın sahibi oldu.

 
Nusaybin Demirspor futbolcularının 2'nci yarıya çıkarken çıkardığı olaylar, devrenin geç başlamasına sahne olurken rakip takım tarafından yapılan tahrikler tansiyonların yükselmesine neden oldu. Tahriklere rağmen Nusaybinspor taraftarlarını alkışlayan Şırnakspor taraftarları centilmenlik dersi verdi. Tahriklerinin başarısızlıkla sonuçlanan Nusaybin Demirspor kafilesine en güzel cevabı veren binlerce taraftar, alınan güvenlik önlemlerinin gereksiz olduğunu gösterdi.  
 
ŞIRNAK’A HAYAT VEREN GOL

Kötü saha zeminine rağmen büyük bir mücadele gösteren Şırnaksporlu futbolcular, mutlu sona ulaşabilmek için üstün çaba sarfetti. Kalesinde gördüğü şansız gollerle galibiyet inancını yitirmeyen Şırnaksporlu futbolcular, karşılaşmanın 4-4 devam ettiği uzatma dakikalarında yakaladığı pozisyonu affetmeyerek Şırnakspor ve Şırnaklılara hayat veren golü attı. Şırnakspor, Maçın son anlarında golcü futbolcu Zorbay’ın ayağından kazanılan gol ile üç puanın sahibi olurken, alınan bu galibiyetle güçlü temsilcimiz 8. sıradan 7. sıraya yükseldi.

 

OSMANİYE İLE BAŞLAYAN GALİBİYET SERİSİ CEYHANLA DEVAM ETTİ

Ligin ilk devresinin son haftalarında beklenmedik bir düşüş göstererek kan kaybeden güçlü temsilcimiz, ikinci devreye de kötü başlayarak kan kaybını sürdürdü. 20. Hafta kendi evinde Osmaniyespor’u ağırlayan Şırnakspor, devre arasında anlaşma sağlanan Teknik Direktör Alaattin Arslan’ın geliştirdiği yeni taktiklerle gol yollarında ki sorunlarını çözdü ve bu maçta bol gollü bir galibiyet elde etti.

 

Osmaniyespor karşısında alınan 5-0’lık farklı galibiyetin sevinciyle Ceyhanspor deplasmanına giden Şırnakspor, burada da oynadığı güzel futbolu iki şık golle süsleyerek çok önemli 3 puan daha elde etti. İki hafta üst üste alınan gollü galibiyetlerle iyi bir çıkış yakalayan güçlü temsilcimiz, bu kez kendi sahasında Nusaybin Demirspor’u ağırladı.

 

NUSAYBİN RÖVANŞI AĞIR OLDU

Ligin ilk yarısında Nusaybin’de oynanan karşılaşmada kendilerine kötü davranıldığı gerekçesiyle Nusaybinspor karşılaşmasına aylar öncesinden hazırlanan Şırnakspor taraftarının olay çıkaracağı söylentileriyle Şırnak’a, maçtan günler öncesinden gergin bir hava hakim olmaya başladı. Hafta içinde taraftarları sağduyulu olmaya davet eden Şırnakspor teknik heyet ve yönetiminin yanı sıra İl Valisi Selahattin Aparı taraftarları telkin edecek açıklamalarda bulundu ve İl Emniyet Müdürü Salih Gökalp’ta beklenen olayların çıkmaması yönünde taraftarlarla bir araya geldi.

 

Bunun üzerine olay çıkma ihtimalini değerlendiren Şırnak Polisi geniş güvenlik önlemleri alırken, Şırnaksporlu taraftarların çıkarabileceği bir taşkınlık önlenmeye çalışıldı. Nusaybin Demirspor karşısına binlerce taraftar önünde çıkan Şırnakspor, oynadığı muhteşem futbolu Ramazan’ın 2, Dinçer’in 2 ve Zorbay’ın son dakika golüyle süsledi. Buna karşılık kalesinde talihsiz 4 gol bulan Şırnakspor, buna rağmen maçı karşı tarafa vermedi.  

 

BAŞKAN ŞAN “İYİ MÜCADELE ETTİK; İYİ SONUÇ ALDIK”

Kulüp Başkanı Mustafa Şan, 90 dakikanın sonunda gözyaşları içinde yaptığı açıklamada “Hak ettiğimiz galibiyeti aldık” derken, kötü saha zeminine rağmen futbolcularının savaşarak maçı kazanmayı başardıklarını ifade etti.

 

Şırnak futbol tarihinde ilk defa bir kulüp başkanın maç sonunda sevinç gözyaşları döktüğü gözlemlenirken, karşılaşma boyunca Başkan Şan’ın çok heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. 90 dakika boyunca yerinde oturamayan Başkan, sürekli tribünleri dolaşarak taraftarlarını sakinleştirmeye çalıştı.

 

Şırnakspor Kulübü Başkanı Mustafa Şan, “Futbolcularımızın gösterdiği mücadele bizi sevindirdi. Sahada oynayan tüm oyuncularım maç boyunca ellerinden gelen bütün gayreti göstererek 90 dakikanın sonunda galibiyete taşımayı başardı. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.

 

ŞIRNAKLI İŞADAMINDAN KULÜP İÇİN PRİM DESTEĞİ

Vali Aparı, ve 23 Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Ahmet Yavuz ve İl Emniyet Müdürü Salih Gökalp’a taraftarlar ve futbolcularına teşekkür eden Başkan Şan, ayrıca maç sonunda klüp tarafından verilecek olan 250 YTL’den oluşan teşvik primlerini 500 YTL’ye çıkaran Şırnaklı İşadamı Yahya Acar’a da teşekkür etti.

 

Karşılaşma öncesi maçın alınması durumunda futbolculara 250 YTL prim sözü verdiklerini kaydeden Başkan Şan, devre arasında Şırnaklı işadamı Yahya Acar’ın soyunma odasına gelerek kulübün vereceği 250 YTL teşvik primine 250 YTL daha eklediğini kaydetti. Böylece işadamı Acar’ın katkısı ile futbolcu primi 500 YTL’ye çıkartıldı.  

 

BU TAKIM 2.LİGDE DE ÇOK BAŞARILI OLUR

Şırnakspor Teknik Direktörü Alaattin Arslan, inandıkları bir galibiyet aldıklarını belirterek yenilen talihsiz goller için de üzüldüğünü belirtti. Gol yollarındaki sorunlarını sistemi değiştirerek aştıklarını belirten Arslan, bundan sonra Şırnakspor’un her galibiyetini farklı skorlar ile kazanacağını kaydetti.

 

Şırnakspor’a ligin başından beri destek olan İl Valisi, Tümen Komutanı, işadamları ve taraftarlarına teşekkür eden Arslan, daha çok desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydetti. Şırnak’ın çok iyi bir takıma sahip olduğunu kaydeden Teknik Direktör Alaattin Arslan, sahip oldukları kadronun 2. ligde de başarılı olacağını kaydetti. Karşılaşma boyunca oyuncularının çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirten Arslan, destekçilerine teşekkürü yineleyerek futbolcularını kutladığını kaydetti.   

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2338071

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber